Влюбването - внимание...опасност!!! - 15 Ноември 2012 - Блог - Ясновидство
ХЕЛЕНА ЯСНОВИДСТВО *БЕЗПЛАТНО*ГАДАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ *БЕЗП...
Сайт меню
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 118
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Вход във форума
Главна » 2012 » Ноември » 15 » Влюбването - внимание...опасност!!!
15:05
Влюбването - внимание...опасност!!!

Влюбването - внимание...опасност!!!

Това е енергиен „вирус”, който може да се предаде директно , само от един поглед или бавно и ...

Това е енергиен „вирус”, който може да се предаде директно , само от един поглед  или бавно и незабележимо при обикновенно общуване. И в двата случая докато се усетите и вече е късно...файловете в главата ви са заразени, програмите за връзка с реалността също. Хората със силен ум, веднага ще блокират влизането, защото се страхуват от загуба на контрол. Тези, които обичат риска...ще го допуснат..ще се пристрастят...Защо???

Защото усещането е като при наркоза..мислиш, че виждаш и знаеш какво става, но всъщност си с променено състояние на съзнанието...мислиш, че можеш да спреш по всяко време, но реално дори да избягаш, не можеш да спреш..мислите ти са заразени.

Променя се химическия състав на мозъка...и бълват ендрофини ( хормони на щастието) в огромни количества. Изглеждаш като дрогиран...влизаш в друга реалност, само твоя...уникална...

Психичните функции си работят по своя схема, вниманието е намалено, почти отсъства,  паметта е замъглена, помниш само човека, който те е заразил, появява се хипер активно мислене, но само в една посока...там от където идва заразата, очите, дъха, думите..и това няма край..блокира те напълно. Огромен прилив на енергия, която те оставя без сили, не можеш да спиш, нито да се храниш, не виждаш, не чуваш..аут си..буквално. Появява се страх от загуба на контрол и разсъдък, не можеш да се познаеш... не знаеш на къде си тръгнал и къде ще стигнеш.. Най- красивото бягство от реалността..

Оздравителния процес е дълъг и мъчителен...но се преживява. Споменът от заразата обаче остава вечно, и живее в теб до края...

Внимание..ЗАРАЗА, тичайте към нея, най-сладката и уникална болка, най- готиното умопомрачение - от ЛЮБОВ...

Прикачвания: Изображение 1
Преглеждания: 388 | Добавено от: heli | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
Име *:
Email *:
Код *:
Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търси
Календар
Архив на записите
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • Copyright MyCorp © 2017 Сайтът е създаден в системата .