Ясновидство - Магически РИТУАЛИ
ХЕЛЕНА ЯСНОВИДСТВО *БЕЗПЛАТНО*ГАДАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ *БЕЗП...
Сайт меню
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 118
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Вход във форума
 МАГИЧЕСКИ РИТУАЛИ

--------------------------------------------------------------------------------

Един сигурен начин, как да проверите дали има влияние при вас!


Нашето мислене и нагласа към Вселената е определящо за поведението и успеха ни. От самото начало е нужно да знаем,че конфликтите и спънките са естествен наш спътник през целия ни живот. Колкото и успешно да преминаваме през изпитанията на живота, често ни се налага да усетим завист, лоши мисли. Сам човек обаче не си дава сметка, че в дъното на повечето проблеми, е чрез мисли да привлича неприятностите като магнит. Природата е неизменен съюзник в борбата с песимизма-една разходка осезаемо повдига духа и помага на човек да се усети в унисон с околната среда и енергията на земята.

 Всяка негативна мисъл разболява, както и чувството на завист или омраза действат пагубно. Клюката, интригата,конфликтът-това са все човешки слабости. Те са вредни не само за околните, но и за техния носител, отнемат част от мисловната и духовната енергия,

отслабват я и правят личността психически неустойчива.


Всеки ден допускаме различни хаотични мисли-неовладяни, нежелани, дребнави и ангажират безплодно съзнанието ни.

 

Те всъщност са напразно изхабена мисловна енергия, която се ревръща в подходящ проводник за лошата енергия. Има духовни тренировки за насочване и недопускане на тези мисли, обаче тези приктики изискват време, търпение и старание.


Затова, за да се чувства здрав и щастлив човек трябва всекидневно да се развива и твори, да мисли позитивно и да извиква в съзнанието си светли и хармонични мисли.


Случи ли се човек да изпадне в беда или поредица от злополучни събития, трябва първо да потърси вината в себе си за своето светоусещане. Най-добрия метод е утвърждаването чрез самовнушение на градивни мисли за добро. Когато съзнанието ни работи в позитивни честоти, зложелателите са безсилни.


На всеки от нас се е случвало поне веднъж да изпита главоболие, световъртеж, сякаш всички са се дръпнали от нас и сигурно сте се замисляли какво е това нещо, което внезапно може да ни причини енергиен дисбаланс.


Наричат ги хора със лоши или зли очи. Почти няма човек, който да не изпитал силата на този лош поглед-това са светлооки хора, които гледат настоятелно, продължително и директно в очите. Нещото, което причинява силата на този феномен е силата на погледа на определен човек, чиято негативна енергия излиза чрез очите и се насочва към друг.


Има и други методи,като материализиране на мисълта с предмети, чрез които може да се наруши енергийния баланс на човек, това са така наречените магии. Те са различни и всичките са с една, в повечето случаи лоша умисъл, да предизвикат нещастия, болести, урочасвания.... 

Човек започва да мисли, че е навлязъл в някакъв период на неуспехи, а всъщност всичко това може да е проява на чужда воля и лоши мисли.
Първите симптоми могат да бъдат-неприятна болка в тила, замайване,главоболие, преумора, липса на сили, свиване на стомаха и др. Според поверията се отнема късмета и здравето на човека, към който е насочена магията.


Не са рядко и случаите на т.нар. родови проклятия, когато лошата сила успява да въздейства на няколко поколения. Това са все фактори, които променят човешките възприятия, мислене, дори душа и съдба. Това е опасност, която не се чува и не се вижда и засегнатия не знае къде да търси корена на сполетялото го зло.


Един сигурен начин, как да проверите дали има влияние при вас.

Това е тест дали имаме магия

1. С олио-шумерски ритуал от хилядолетия преди Христа.
Поставя се показалеца в олиото и в чаша светена вода се капят три капки от това олио.
Ако една от капките се разтвори във водата, но останалите две останат непокътнати, положението все още не е много опасно. Ако двете капки се смесят с водата, вече става по-сериозно, но ако и трите капки се разтворят, не може да има и никакво съмнение. Става дума за типична магия, на която незабавно трябва да се противодейства. Понякога ако имаме въобръжение, капките са толкова "отзивчиви", че веднага рисуват засегнат орган или част от тялото-мозък, бъбрек, око. Рисунките изглеждат точни, като анатомично копие.
2.Ако нещо ви изглежда не наред:
Взимате тънка свещ в дясната ръка. Запалвате я и заставате до входната врата. Започвате да движите свеща отгоре надолу със кръгови движения/ в спирала/ по посока на часовниковата стрелка отдясно наляво до пода. Ако свеща пращи и пука, ако от нея излиза черен дим или цветът на пламъка се променя и отклонява, без да има течение или вятър, значи има въздействие. Ръката, която държи свеща също може да почувствате, като наелектризирана и да усетите иглички и боцкане.

Доверявайте се най-вече на интуицията си.

 

А как да развалим всяка магиа?
Тук може да познаете своя проблем и в следвайки описанието, чрез РИТУАЛ да се избавите от него.


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Ако вашите намерения и помисли са нечисти и навреждат на някого, не се възползвайте от тази информация!
Според духовните закони, също трябва да се поиска и разрешение от лицето, към който смятате да отправите желането си, /ако ритуала не се отнася за вас/ или да се помолите за прошка... и пак казвам, без лоши намерения!

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търси
Календар
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • Copyright MyCorp © 2017 Сайтът е създаден в системата .