Ясновидство - Защо се правят магии?
ХЕЛЕНА ЯСНОВИДСТВО *БЕЗПЛАТНО*ГАДАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ *БЕЗП...
Сайт меню
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 118
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Вход във форума
Защо се правят магии?

Правенето на магии е древно изкуство, което се основава на древни теории и практики и на стари, много стари книги, които се предават от поколение на поколение.

Магиите се развиват в трудни и беззаконни времена, когато всеки се бори за да спаси и запази себе си, семейството си или просто собствения си интерес!

Има два вида хора, които правят магии и които са най-опасни за обществото:

-    Единия са тези, които реално правят и се занимават с това - ходжи, гледачки и други. Има магии, които са много силни, които не могат да се неутрализират лесно. Сгънати под формата на триъгълник листчета с арабски текст, вода, минала "специална" обработка, възли и други, карат хората да излизат извън себе си.

-    Другия вид хора, които се занимават с магии, са онези, които поръчват. Те плащат и чудното е, че са готови да платят понякога и много, само за да навредят на някого. Повече от тях вървят с умисълта, че не правят нищо лошо напротив просто си помагат.

Какво да правите, ако чувствате, че имате направена магия?

Просто потърсете адекватна помощ, защото няма как сами да се отървете от направеното  негативно вмешателство. Информацията в интернет относно развалянето на магии е много голяма, често не е обяснена в детайли. Може да се възползвате от нея, но най- вероятно ще имате временен ефект.

Магия е диагноза, която не трябва да бъде взета под особено внимание.

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търси
Календар
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • Copyright MyCorp © 2017 Сайтът е създаден в системата .