Ясновидство - Черна магия
ХЕЛЕНА ЯСНОВИДСТВО *БЕЗПЛАТНО*ГАДАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ *БЕЗП...
Сайт меню
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 118
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Вход във форума
ЧЕРНА МАГИЯ

Произходът на названието магия идва от гръцките думи Магос (Магьосник) и Магейа (Магия). Магията е насочване на определено количество енергия, за да се достигнат желани събития.

Магията бива Черна магия и Бяла магия.

ЧЕРНА МАГИЯ е често срещано понятие в ежедневието на повечето от нас. Този вид магия се композира само и единствено за кодиране на желани негативни събития. Много често чрез черна магия се отстраняват конкуренти, разбиват се семейства, в крайни случи може да доведе и до смърт. Най–силните черни магии са турските, циганските и арабските

Черна Магия за смърт
 Черна Магия
 
Черната магия е опасно нещо.Черна Магия се нарича Магичен Ритуал направен за смърт,болест ,раздяла и др. не толкова морални цели.В нашите райони се правят такива магии от край време ,главно от ходжи въпреки че черна магия има във всяка култура ,традиция  и етност.Черната магия е Бойна магия,тя е като бойното изкуство при магове и духовници.Забелязъл съм че най-често използваните ритуали са турски,арабски и цигънски въпреки че има още много традиции в които се използва: Руска магия/мн. е опасна/ ,Хаос Магия , Сатанистки и въмпирски ритуали,шаманизъм, вуду и др.
 
При турски-арабските черни магии се използват главно:муски-листчета с надписи от корана на обратно,сапун,живак,вода от мъртвец,пръст от гроб и други.Виждал съм жертви на такива магии ,и когато се направи както трябва от опитен маг или ходжа тази магия води до шизофрения,физическа болест и понякога до смърт,като омагйосъния изпитва страшни мъки както физически така и психически, и никой лекар не може да установи някъкво заболяване.Най често хората жертви на черни магии правят грешката да се конскултират с психиатър и в повечето случаи им дават диагноза Параноидна Шизофрения което ги обърква още повече.При черна магия се усеща тежест ,болки ,халюцинации-слухови или визуални,тъмни сенки , злонамерена чужда сила около вас която може да е енергията на магията или дух..
 
Черна Магия се разваля много трудно понякога за години и винаги оставя в жертвата последици.Трябва да намерите много опитен Екстрасенс ,Маг  или Енерготерапевт  който да ви помогне ,и процедурите повечето пъти траят с месеци или година.Ако си мислите че хей така се разваля Черна Магия изведнъж, ще  сгрешите-това е опастно нещо.Опасно е както и за този който го прави ако е неопитен, а още повече за жертвата.
 
В древноста  черната магия се е използвала от духовници за самозащита ,като в последствие се е обогатила и развила.Днес обаче Черна Магия се прави от егоизъм,злоба и завист,постигане на лични цели,отстраняване на конкуренти и др. като хората не се замислят толкова какво правят.
 
Практически всеки може да си поръча Черна Магия която действа за не толкова голяма сума пари.В интернет има толкова магове ,ходжи и др. и това е за предпочитане пред саморазпри и конфликти,поне няма да имате проблеми с полицията и властите.Но да предопредя : Не използвайте Черни Магии за лични цели ако не сте прави-връща се.Такава Магия се допуска да се прави без последици за поръчителя само ако е при самозащита или в краен случай за отмъщение ,но тогава вие трябва да сте наистина невинна жертва.В противен случай може да станат усложнения за вас,а не толкова за другия.
 
Други цели на Черната Магия са :разваляне на семейства,разрушаване на отношенията в семейства,липса на късмет, беднотия и др.
Ритуал Черна Магия за Смърт
 
Не съществува добро и зло, само вашето мислене ги прави такива.Уилям ШекспирОт гледна точка на хаос магията, черната магия може да бъде наречена още и магия на смъртта или на ентропията. Този клон на магията в известен смисъл се явява антитеза на хаоса и следователно може да се възприеме като неетичен към самата магия на хаоса. Но независимо от всичко, всеки инструмент може да бъде полезен, а магията на хаоса по начало не припознава моралните общовалидни определения на хората. Огънят може да се използва както за готвене, така може и да изгори къщата, а моралът няма нищо общо с това.
 
Черната магия не се използва само при битки. В някои случай даден магьосник може да намери за удачно да я приложи с ритуала Chod (това е таен тибетски ритуал за инициация). При него ритуално се предизвиква собствената смърт. По този начин се унищожава страха, свързан със смъртта – стълкновението с нея води до преодоляването му.
 
Същността на черната магия
 
За разлика от червената магия, където маниакалната агресия е ключа към успешен резултат, при черната магия заклинанията трябва да бъдат правени с безразличие. Тръпката от битката е заменена от желанието за едно чисто, бързо и ефективно убийство. Най-голямото предимство на черната магия при битки е, че всичко се извършва абсолютно невидимо и неосезаемо за жертвата и тя си мисли, че всичко става заради самата нея и обвинява лошия си късмет за това, което я сполетява.
 
Черната магия е много коварна и следователно предпазните мерки, които трябва да се вземат по отношение на магическия рикошет са много важни. Употребата на сервитори като агенти за пренасяне на ентропните намерения до целта е горещо препоръчвано, тъй като по този начин магьосникът остава винаги на разстояние. В същия дух, жертвата при черната магия се нарича обект, а не както при червената магия – враг. Това е с цел да се наблегне, че трябва да имате студено и безпристрастно отношение, за да накарате черната магия да проработи ефективно и без опасност за самите вас.
 
В основата си черната магия е замислена да пренася подсъзнателна информация към обекта, която го насърчава да разруши себе си. Това изглежда безразсъдно, тъй като рано или късно е възможно да се стигне до фатален инцидент.Ритуалът за Смърт
 
Това е погребението им.
 
Този ритуал на черна магия е от типа sympathetic magic или магия на обвързаността. При него се препоръчва да имате нещо лично, което да ви служи за връзка с обекта – коса, нокът, дреха и т.н. Ако това не е възможно, работа ще ви свърши снимка на обекта или сигил, изработен от името му.
 
При ритуала, целта ви е да направите символично погребване. Разбира се, за да направите това, ви е необходимо тяло, така че тази операция е вариант на идеята за вуду куклите.
 
Ритуалът е най-добре да се проведе по новолуние посред нощ за предпочитане в подземие или мазе. Цялото помещение трябва да е покрито в черно и да има запалени само черни свещи. Тежко миришещо растение (като смирна или горчив пелин) е добре да гори в помещението.
 
Нужните материали: Глина за моделиране (пластелин); малка дървена кутийка с отделящ се капак, напомняща ковчег, боядисана в черно; нокти, снимка или сигил.
 
Подготовка:
 
С глината направете кукличка напомняща човек. Оставете малка кухина в средата, където да разположите връзката с обекта. Като я поставите запълнете кухината отгоре с глина. Можете и да изрежете името на обекта върху куклата.
 
Процедура:
 
Основната идея за ритуалното погребение дава много възможности. Най-важното е да се сложи куклата в ковчега и да се направи погребението (ако е възможно под акомпанимента на погребална музика).
 
След това обектът се заковава вътре и се заравя в земята. Можете да си закупите книга с литургии, облечете се в черно и проведете церемонията по погребението (може и сами да съчините текста).
 
След като куклата е закована в ковчега, вие трябва да достигнете състоянието на черен гносис.
 
За целта се използва дълбока медитация (индийските факири я използват, за да спрат сърцето си). Без значение е каква техника ползвате, важното е да се постигне състояние на пълна неподвижност, така да се каже – да умрете за момент.
 
Всичко трябва да се направи с абсолютна хладност, защото това е единственият начин да се избегнат лоши последствия и засечки. Не трябва да проявявате емоция, когато призовавате смъртта.
 
Внимание:
 
Ако не можете да постигнете състояние на пълна липса на емоции, единственият благоприятен вариант е въобще да забравите за черната магия.
 
Постигането на гносис чрез сексуално изтощение също не се препоръчва. Ако има магия за смърт, подсъзнателно свързана с вашата сексуалност, могат да се провокират нежелани връзки, които ще доведат до нарушаване на психическото ви здраве.
Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търси
Календар
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • Copyright MyCorp © 2017 Сайтът е създаден в системата .