Ясновидство - Бяла магия Черна магия
ХЕЛЕНА ЯСНОВИДСТВО *БЕЗПЛАТНО*ГАДАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ *БЕЗП...
Сайт меню
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 118
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Вход във форума
 Бяла магия      Черна магия
 
 Приема се, че делението на бяла и черна магия е основно и оттук тръгват всички останали подвидове. В теорията отдавна се спори как точно трябва да се дефинират и разграничават тези понятия. Най-точно е обаче определянето на бялата магия като съвкупност от дейности, свързани с естествените, чистите природни сили и закономерности, а черната се свързва с нечисти помисли и намерения или опити да се навреди някому. Тук ще кажем как да направите някои видове бели магии, а за черната само ще обясним как да бъде премахната, как да се предпазите. Каквото и да правите обаче имайте в предвид, че всичко може да се върне към вас с обратна сила или иначе казано преди да започнете нещо помислете за ефекта на бумеранга.

За здраве

  Вземете от съответния човек косъм и някакъв предмет, който да потъва във вода, най-добре украшение-пръстен, гривна и т.н. и ги поставете в купа. Сипете вода и оставете да престоят така един час, след което изхвърлете на открито водата и косъма, а предмета върнете на собственика му.

За семейно щастие

  Ако сте семейни вземете по една стара дреха, носени от вас и от партньора ви. Отрежете по едно малко парче плат и ги зашийте с червен конец. Заровете ги в близост до вашия дом.

Разваляне на магии
  Казано е, че действието на заклинанието следва човека и се движи заедно с него и неговата душа. Ако знаете, че има извършени някакви заклинания срещу вас можете да пристъпите към разваляне на магии: станете рано в събота и излезте навън. Отидете някъде където като ходите остава видим отпечатък (мека пръст или пясък). Забийте пирон или предварително подострена клечка в някой от отпечатъците, оставени от левия ви крак. Ако намерите предмет, който е използват при ритуал срещу вас непременно го изгорете и разпилейте пепелта.

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търси
Календар
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • Copyright MyCorp © 2017 Сайтът е създаден в системата .