Ясновидство - Гадаене с МАХАЛО
ХЕЛЕНА ЯСНОВИДСТВО *БЕЗПЛАТНО*ГАДАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ *БЕЗП...
Сайт меню
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 118
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Вход във форума

Гадаене с МАХАЛО


Гадаене с МАХАЛО
Махалото представлява тежест закачена върху връвчица или синджирче. Може да бъде от метал, кристал, полускъпоценен камък, дори може да бъде пръстен.
Смята се, че посредством личния контакт с махалото т.е. поставяне на горния край на махалото между показалеца и палеца, то е в състояние да дава еднозначни отговори на питащия (този, който държи махалото) като ДА, НЕ, МОЖЕ БИ и т.н.
Както при всяко гадателско средство, е възможно да се допускат грешки при получаване на отговори на въпроси в тези случаи се смята, че върху махалото влияят чужди недоброжелателни сили, доколкото то самото предсказва чрез помоща на по- висша духовна сила.
Когато за първи път си купите махало, препоръчително е то да бъде осветено (в църква или друг храм в зависимост от личната религия). Това се прави за да може да бъде премахнато всякакво чуждо влиание или енергия натрупани до момента на Вашата покупка. Специалисти съветват махалото да бъде почиствано след всеки един сеанс по възможност със светена вода за да се очисти от конкретната енергия повлиала му по време на гадаенето. Добре е да бъде съхранявано отделно в торбичка (калъфка) от други предмети, дотолкова доколкото всеки предмет има свойството да поглъща положителна или отрицателна енергия.
Окултисти съветват махалото да бъде почиствано с оцет и еленова кожа, доколкото това са средствата за почистване на гадателски инструменти при магиологията.
Някои автори предупреждават, че преди да започнете използването на махало е необходимо да го „научите" в каква посока да отговаря с ДА и НЕ (пр. на изток ДА на запад НЕ). Това се постига чрез размахване на махалото в конкретната посока и гласно и мисловно изказване на конкретния отговор. За хора, който все още не са специалисти предлагаме по долу схема за гадаене, чрез която всеки да си помага поне в началото. Единственото изискване е да държите махалото на около 3см. от листа като върха на махалото трябва да съвпада със центъра на окрижността.
Преди всяко гледане винаги свирявайте махалото със схемата чрез задаване на въпрос „ На къде е ДА...и т.т.). След тази процедура проверете дали отговаря правилно като му зададете елементарен въпрос като „ Аз казвам ли се ......" .
Основното и най-важно при гадаенето с махало е да се задават ясни и точни въпроси, който имат еднозначен отговор.
пр. Ще вали ли?- не е правилно
Ще вали ли днес в София?- конкретен въпрос- правилно Ако по време на гадаене, след задаване на поредица от въпроси, махалото започне да се върти в кръг попитайте го дали да продължавате, ако отговора е НЕ приберете махалото и опитайте някой друг път.
Не забравяйте, че всеки един гадателски инструмент използван всекидневно по няколко пъти започва да губи пророческите си способности и може да стане безполезен. Колкото по-рядко се използва толкова по точни са отговорите му.
Отговори на схемата:
YES- Да при задаване на конретни въпроси.
NO- Не при задаване на конкретни въпроси.
MAYBE- Може би при задаване на конкретни въпроси.
DWA- Не желае да отговори при конкретния въпрос.
Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търси
Календар
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • Copyright MyCorp © 2017 Сайтът е създаден в системата .