Ясновидство - ЛУНАТА Е ПЪТЕВОДИТЕЛ КЪМ УСПЕХА
ХЕЛЕНА ЯСНОВИДСТВО *БЕЗПЛАТНО*ГАДАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ *БЕЗП...
Сайт меню
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 118
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Вход във форума

ЛУНАТА Е ПЪТЕВОДИТЕЛ КЪМ УСПЕХА

image

Удивително е, но осве­теността на Земята от нашия неизменен спът­ник Луната, както се оказва, влияе пряко вър­ху нашето настроение...

Удивително е, но осве­теността на Земята от нашия неизменен спът­ник Луната, както се оказва, влияе пряко вър­ху нашето настроение, състояние, дела и живот. Астролозите от най-древни времена отбеляз­ват, че всички важни но­ви дела трябва да се за­почват, когато Луната едва се заражда, има вид на тъничък, тесен сърп. (За да раличавате кога Луната е в първата или в третата си четвърт, трябва мислено да си представите до Месе­чината отляво вертикал­на пръчица, с помощта на която ще получите буквата "Р" - "родена".)

Тайната е в това, че пълната Луна провокира у нас хаос от емоции, су­ета, непривично бързане. А новите неща трябва да се започват в момент на пълно спокойствие, кога­то Луната почти не се вижда на небосклона или едва е започнала да расте - тоест когато се намира в първата чет­върт от лунния месец. Всички тези дати ги има в календара.

Може да започнете делата си и през втора­та седмица на лунния месец, тъй като нощно­то светило все още про­дължава да расте. Но колкото по-близо е пъл­нолунието, толкова пове­че са хаосът, изобилието от обстоятелства, емо­ции, случайности, които ще ви пречат.

Много е важно да не попаднете и да не започ­нете нещо ново в перио­да на последната й чет­върт, при старата Луна, когато от нея също оста­ва само тесен сърп. Ста­ростта се асоциира с мрънкането, болестите, смъртта, иначе казано -с много проблеми. Зато­ва ако започнете нещо през последните дни на лунния месец, това може да доведе до много неп­риятности. Спомнете си как вяло вървят нещата ви в такива дни, как из­чезват енергията и енту­сиазмът ви да се занима­вате с тях.

Скоро Луната изчезва съвсем, много хора мис­лят, че е настъпило но­волуние, но всъщност това не е така - това са последните дни от за­вършващия лунен месец и те изобщо не стават за започване на нови неща.

Освен дните, които са удобни за стартиране на различни начинания и са общи за всички хора, все­ки човек си има и лично новолуние,когато новата Луна се намира в зодиа­калния му знак. Ако вие сте Риби, вашето новолу­ние всеки месец е тога­ва, когато Луната се на­мира в знака Риби. Ако сте Овен - когато Луната се намира в знака Овен, и т.н. За настъпването на това време информация също има в календарите. Между другото, Луната се намира във всеки знак по 2-3 дни, така че ако в календара се казва, че Луната е влязла във ва­шия знак преди един ден, тя ще излезе от него след ден.

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търси
Календар
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • Copyright MyCorp © 2017 Сайтът е създаден в системата .