Ясновидство - махалото
ХЕЛЕНА ЯСНОВИДСТВО *БЕЗПЛАТНО*ГАДАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ *БЕЗП...
Сайт меню
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 118
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Вход във форума

махалото


SSU на древен Египет, махалото е гадаене, които употребата му е сложен на практика.
Това изкуство се използва предимно от dowsers, което е способността им да възприемат вълните и радиация. Dowsing е метод за гадаене точност и интелигентност. Той има способността да се предвидят ситуации или критични моменти от живота ни. Махалото е инструмент, широко използван от dowsers, а също и ясновидство. Ясновидство, махалото отговаря "ДА" и "НЕ". Зависимост от въпроса, ако махалото се върти ръката на часовник, то отговорът е "ДА". В противен случай, ако махалото реагира в посока, обратна на часовника, отговорът ще бъде отрицателен, "NO". Въпреки това, понякога се случва, че въпросът не е добре формулиран, в този случай, махалото ще се движат напред и назад, преди без въртене. По това време, то е препоръчително да перифразирам въпроса.

Обработката на махалото

Тя се казва, че махалото е един от най-мощните инструменти в света на езотерика. За практиката, че е много важно да бъдеш сам със себе си. Извикването на елемент или външно лице би могло да засегне правилното функциониране на последните. Практиката на махалото всъщност е личната сила. Основната работа на часовника и всички други форми на гадаене, се отнася до факта, че съзнанието влиза в състояние на променено съзнание, в което се отваря канал на екстрасенсите възприятие. След тази стъпка е завършена, подпомогнати от различни елементи като интуиция, чувства и запазване на фокуса върху себе си, е възможно да се усети и да знаят отговорите на вашите въпроси. Техническото прилагане на махалото в един свят, успоредно с нашето ежедневие. Това означава, че е важно да влязат в един свят, където предсказания, екстрасенсите ясновидството и окултизма са елементи, които ще ви помогнат да се предпазите, но също така ви помогне да намерите стабилност на нещата, които са опит в ежедневния живот или че можете да се чувстват други, предчувствия или други сфери на енергия. На махалото може да осигури три вида ползи, като например:

  1. Намерете мир и спокойствие в себе си
  2. Добра подкрепа гадателски оракул
  3. Придобие сила, която ви позволява да унищожи проблеми с ясновидство.

Ритуалът на махалото

Веднъж инсталиран правилно, правилно фокусирани и психически подготвени, че е възможно да започне ритуала на махалото.
Вашият протегната ръка трябва да бъдат подкрепени така, че махалото е на пръстите си, той не може да се движи неволно. Не забравяйте да бъде в мир със себе си, това е много важно.
Посъветвайте се с Вашия махало върху това, което искате да знаете. След сесията ви е пълна, като благодари на махалото ще намерите пътя на земния свят.

Добра среща на всички!

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търси
Календар
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • Copyright MyCorp © 2017 Сайтът е създаден в системата .