Ясновидство - Ритуалът гледане на кафе - стъпка по стъпка
ХЕЛЕНА ЯСНОВИДСТВО *БЕЗПЛАТНО*ГАДАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ *БЕЗП...
Сайт меню
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 118
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Вход във форума
Ритуалът гледане на кафе - стъпка по стъпка


Нужни атрибути за ритуала гледане на кафе////

Порцеланов сервиз за кафе - непрозрачен (не се препоръчват сервизите от дуралекс, желателно е сервизът да от най-обикновените от бял порцелан).
 
- Кафе - така нареченото Турско кафе или кафе за джезве. Сложете джезвето на котлона и сипете необходимото количество вода. След като тя заври, добавете количеството кафе, съобразено с броя чаши, който искате да направите. Оставете водата и кафето да заврат три пъти / това представлява появяване  - трябва да наблюдавате кафето да се „обърне” три пъти (преди да изкипи го махате от котлона, после отново го поставяте и така до три пъти).

- След като кафето е готово, се сипва в чашите без да се цеди. Може да се консумира със захар, сметана /течна или суха/, мед  - това не трябва да ви притеснява, че ще повлияе на процеса на гадаене.

*** Кафето, ако е от машина - шварц или еспресо, просто след наливане на напитката вземете с една малка лъжичка малко утайка и я поставете в кафето.

Когато изпиете кафето и на дъното остане само утайката с определено минимално количество кафе, не бързайте да обърнете чашата си. Първо вземете чашата с дясната си ръка и я завъртете три пъти по посока на часовниковата страна, така че да може утайката да се разлее по стените на самата чаша в противен случай ще се получат по малко фигури и ще дадат грешна информация от натрупването на неразклатена утайка .
- След това обърнете чашата върху чинийката си и поставете средния си пръст върху дъното на обърната чаша.

- Изчакайте кафето и утайката да се отекат достатъчно и преместете чашата върху салфетка. Никога не поставяйте салфетката върху чинийката ви, защото така ще развалите изображенията върху нея, а тя е важен елемент от ритуала на гледане.

- Гледането започна с чинийката - там се показват важни факти и събития от интимния живот на даден човек. Важни елементи са „кръг”- означава обвързване, „капки”- означават сълзи ......

- Вече може да погледнете кашата си и фигурите с нея - тя се разделя на 3 сектора минало, настояще и бъдеще. За тълкуване на фигурите може да се възползвате от наръчника, които съм съставила.
- В края на процедурата поставете палеца на дясната си ръка върху дъното на чашата и завъртете един оборот по посока на часовниковата стрелка, намислете си желание.
- Махнете палеца си и в никакъв случай не „облизвайте” утайката, останала върху него, това е често срещана грешка. Първо направете отпечатък върху предната външната страна на чашата в близост до дръжката и остатъка на утайката, която остане върху пръста ви, избършете със салфетка .

***Съществува суеверие, според което утайката на палеца ви е късметът и чрез отпечатъка ви се показва, дали желанието ви ще се сбъдне. Остатъкът, който на трябва да „облизвате”, е късметът ви, които вие сами ще прогоните.

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търси
Календар
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • Copyright MyCorp © 2017 Сайтът е създаден в системата .