Ясновидство - Вижте лото номера от ясновидство
ХЕЛЕНА ЯСНОВИДСТВО *БЕЗПЛАТНО*ГАДАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ *БЕЗП...
Сайт меню
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 118
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Вход във форума

Вижте лото номера от ясновидство

Ето как можете да намерите и ноу числата от лотарията чрез ясновидство или гадаене. Първата година ще трябва да доведе нещата много прости, но от съществено значение да се опита и да открият защо не и успешно известните числа Тото или всяка лотария.

Първо: Използването на махалото е от съществено значение, може да го направи с един проводник и малка маса от метал, но ако искате да си купите часовник опитате, можете да изберете от много видове, кристални камъни , гори и др .. Това е като да искате.

Второ: Броят! За това, което трябва линийка, молив, лист лото мрежа картон и накрая с ножица. Начертайте мрежата на лист 7 квадратчета със страна, която ще ви даде 49 кутии за 49-цифрен лотария. След това попълнете полетата с номера 1-49, нарязани площадите с ножици, която ще ви даде 49 квадрата 1-49, след като това е направено, обърни се на площада, за да не виждат номера, смесете по площадите внимателно и се уверете, че пространството между квадратчетата, за да се избегнат грешки оценки.

Сега започва истинско забавление, трябва да направи вакуум в главата си и диша спокойно в продължение на няколко минути, часовникът и ходят по номера възможно най-близо, но без докосване и се чувстват психически лото и по-специално доходи. В същото време, изглежда и се чувстват махалото ви ще започнат да се движат и защо не, рано започне да се върти по-силно през някое поле, плъзнете с площ по-далеч, и когато стигнете до 9 чувствах квадрат, след това завъртете на площада, и имайте предвид, номера и да играе с тях, можете да стартирате всяка седмица, колкото повече използвате тази техника на ясновидство от махалото и шанс да напусне РОЙ н победителите ще бъде страхотно.

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търси
Календар
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • Copyright MyCorp © 2017 Сайтът е създаден в системата .