Ясновидство - ЗЛАТНО КЛЮЧЕ СРЕЩУ ЗЛИ ОЧИ
ХЕЛЕНА ЯСНОВИДСТВО *БЕЗПЛАТНО*ГАДАНИЯ И КОНСУЛТАЦИИ *БЕЗП...
Сайт меню
Нашата анкета
Оценете моя сайт
Общо отговори: 118
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0
Вход във форума

АКО ИСКАТЕ ВЯРВАЙТЕ – ЗЛАТНО КЛЮЧЕ СРЕЩУ ЗЛИ ОЧИ

image

Тези предмети притежа­ват собствени магически свойства и са били много ува­жавани от магьосниците още в древни времена. Ключът олицетворява също така...

Тези предмети притежа­ват собствени магически свойства и са били много ува­жавани от магьосниците още в древни времена. Ключът олицетворява също така мъд­ростта и се смята, че е ма­гически защитен. Ключовете участват в много обреди, заклинания и ритуали. От най-простите до по-сложни.

От по-лесните е носенето на малко ключе някъде по тялото (не да го носите със себе си, а върху тялото), което помага на човек да помъдрее. А старият железен ключ, пос­тавен под дюшека, лекува от импотен­тност.

За ритуала про­тив крадци ще са ви нужни толкова стари ключове, колкото врати имате в дома си. Придвижвайте се бавно по къщата и повтаряйте като докосвате вратата с нейния ключ: "Заключи крадци­те в тъмното!". Когато приключи­те, нанижете клю­човете на червено конче, завържете с го и го закачете на входната врата като украшение, притежа­ващо магическа сила.

Не забравяйте, че до като извършвате ри­туала, трябва да ви­зуализирате всичко!

Ако носите златно ключе, ще се опазите от зли очи, а три ключа на верижка ще ви донесат здраве, бо­гатство и любов. Ко­гато поставите ключ на гърба си, той ще помогне за премахва­нето на главоболието и ще спре кръвотече­нието от носа. Всеки ключ, който носите със себе си, ще ви носи късмет, докато става за някоя от бра­вите в дома ви. Ключ до леглото ще прогони нощните кошма­ри. Носенето на ключ увели­чава плодовитостта и прави по-лесно зачатието. За да предпазите домашните си лю­бимци от неприятности съ­що може да поставяте край тях малко ключе.

Ако искате да откриете ня­коя тайна, носете със себе си ключ.

И накрая не си оставяйте ключовете на масата, защо­то в дома ви няма да се за­държат пари.

 

Количка за пазаруване
Количката Ви е празна
Търси
Календар
Приятели на сайта
  • Създайте безплатен уеб сайт
  • Copyright MyCorp © 2017 Сайтът е създаден в системата .